Cand nu mai am idei apelez la reteta asta de pâinici cu sos și carne tocată. Mie îmi plac preparate asa:
Ingrediente:
● 4 mini baghete ● 350 g carne tocată de vită ● o ceapă ● un morcov ● 250 ml suc de roșii ● 100 g brânză cheddar ● o lingură ulei ● sare ● piper
Preparare:
1. Ceapa tăiată mărunt și morcovul ras se pun la călit. Se presară cu sare și piper, se adaugă carnea și se lasă pe foc până ce aceasta își schimbă culoarea.
2. Se toarnă sucul de roșii, se completează cu apă și se lasă la fiert 40 de minute.
3. Se scobesc pâinicile, se amestecă miezul cu sosul de carne, se stropesc pâinicile cu apă rece, se umplu cu sos, se presară cu brânză și se lasă 10 minute la cuptor.
Post-ul Pâinici cu sos și carne tocată apare prima dată în Libertatea pentru femei.