Chiar mi s-a facut foame când am vazut reteta asta…Ce ziceti daca adaugam si o mamaliguta?
Ingrediente:
● o ceapă ● 4 ardei grași ● 2 lingurițe boia ● 500 g roșii de gătit ● 300 g cârnați ● 4 linguri ulei ● 2 căței usturoi ● sare ● piper
Mod de preparare:
1. Se pune ceapa curățată, spălată și tocată la călit, până ce devine translucidă.
2. Se adaugă ardeii curățați și tăiați cuburi, boiaua, sarea și piperul. Se acoperă și se lasă 15 minute pe foc.
3. Se adaugă apoi roșiile tăiate și ele cuburi, se lasă la fiert până ce scade bine, se adaugă cârnații tăiați felioare și usturoiul măruțit, se amestecă și se mai lasă 10 minute pe foc.
Post-ul Tocană ungurească cu cârnați apare prima dată în Libertatea pentru femei.